petak, jul 12, 2024

KUGLA VENTILI (kugla slavine za prehrambenu industriju, navojne, na zavarivanje, prirubničke, za orbitalno zavarivanje, sa pogonom )

Kuglasti ventil je higijenski kuglasti ventil projektovan sa prečnikom otvora iste veličine kao i cevovod prečnika. Sanitarni kuglasti ventil je izrađen od nerđajućeg čelika SS316/SS316L Dizajn punog otvora sa nultim ograničenjem protoka i minimalni pad pritiska čini optimalan izbor za rukovanje tečnostima visokog viskoziteta ili česticama. Takođe je idealan za upotreba u sistemima pražnjenja za sprečavanje otpada proizvoda i optimizaciju performanse postrojenja. Idealan za upotrebu kao ventil za higijenskiu proizvodnju  u mlekarama,industriji  hrane, pića,farmaceutskoj proizvodnji,   hemijskoj  i mnogim drugim industrijama. Za ručni rad, ventili dolaze sa ručkama  i opcionim jedinicama za indikaciju položaja. Za automatizovan rad, pneumatski aktuatori su dostupni u različitim konfiguracijama (vazduh/opruga sa jednosmernim dejstvom ili vazduh/vazduh sa dvostrukim dejstvom). U svim aplikacijama, aktuatori se mogu kombinovati sa inteligentnim kontrolnim jedinicama ventila koje imaju mogućnosti automatskog podešavanja.

Sve vrste kugla slavina možete pronaći u našem katalogu: Kugla slavine za prehrambenu industriju, navojne kugla slavine, kugla slavine na zavarivanje, prirubničkekugla slavine, kugla slavine za orbitalno zavarivanje, Kugla slavine sa pogonom.

 

Kontakt Info

Bolton d.o.o.

Telefon

+381 11 4200-368

+381 63 555 896

+381 63 555 897


Adresa

Hadži – Prodanova 6, 11000 Beograd Srbija


Email

office@bolton.rs